Shopify Minuhan

Shopify Fulfillment

Anjeun henteu kedah hariwang deui ngeunaan pamenuhan pesenan Shopify anjeun. Kami nyandak topi ti anjeun didieu di FulfillPanda, sareng nganteurkeun minuhan urutan anu luar biasa ka konsumén anjeun.

Dianxiaomi ngajantenkeun urutan Shopify minuhan sakedap di Fulfill Panda. Kami ngabantosan bisnis Shopify ngahontal ekspektasi pelanggan ku ngabantosan aranjeunna nganterkeun pesenan sakumaha gancang sareng murah jéntré.

Shopify nyambungkeun kalayan gampang sareng platform kami pikeun ngajadikeun otomatis minuhan sareng manajemén inventaris, ngamungkinkeun anjeun konsentrasi dina ngajual sareng mekarkeun usaha anjeun tibatan hariwang ngeunaan minuhan urutan.

  • Integrasiana saderhana.

    Ngan dina sababaraha léngkah saderhana, anjeun tiasa nyambungkeun bisnis Shopify kana parangkat lunak minuhan Dianxiaomi.

    Ku pencét tombol, anjeun tiasa ngaitkeun toko anjeun sareng ngimpor pesen anjeun dina sababaraha detik. Kalayan Integrasi API saderhana kami, anjeun tiasa ngamimitian tanpa peryogi pamekar sabab padamelan backend parantos dilakukeun pikeun anjeun.

  • Minuhan order pinuh otomatis.

    Nalika palanggan pesen dina situs Shopify anjeun, éta langsung diangkut ka pusat minuhan khusus Dianxiaomi, dimana éta dipilih, dibungkus, sareng dikirim.

    Tina mésér palanggan ngalangkungan pangiriman, anjeun tiasa nuturkeun prosés minuhan order nganggo dasbor Dianxiaomi anjeun.

  • Pangiriman toko gancang.

    Nalika aranjeunna mésér online, palanggan anjeun ngantisipasi pengiriman barang murah, murah.

    Anjeun tiasa angkat sareng Dianxiaomi, anu nawiskeun sababaraha rupa harga sareng waktos pangiriman anu saluyu sareng paménta anjeun.

    Pesenan disimpen sateuacan jam 4 sonten waktos Beijing bakal diolah sareng dikirim dinten anu sami!

    Inpormasi nyukcruk langsung diunggah deui ka toko Shopify anjeun sareng dikirim ka palanggan anjeun pas kapal pameseran.

    Kontrol inpormasi Shopify

    Ngagunakeun sistem manajemén gudang kami, lacak sabaraha saham anjeun dina fasilitas minuhan kami. Sadaya inpormasi diperbarui sacara real waktos, ngamungkinkeun anjeun nyusun ulang produk ti vendor Cina anjeun sakumaha diperyogikeun.

Minuhan pesenan Shopify gancang ku damel sareng FulfillPanda.

Hayu urang mimitian! Hubungi kami geuwat!