kumaha jalanna

How-It-Works

DROPSHIPP WITH PILLA EUSI: Pitunjuk Léngkah-Léngkah

"Naon salajengna?" anjeun panginten panasaran. Ayeuna anjeun parantos nyandak kaputusan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Dropshipping sareng kami, hayu urang mimitian.

Léngkah 1: AKSES TOKO GRANT

● Anjeun masihan kami izin pikeun ningali paréntah anjeun. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngirimkeun alamat email sareng ngamungkinkeun aksés ka bisnis online anjeun. Kami bakal ngahijikeun aplikasi kami ka toko anjeun, sareng kami ngan ukur nganggo éta pikeun ngahasilkeun labél pengiriman barang.

LANGKAH 2: QUOTATION PRODUK JEUNG KOLABORASI

● Sakali toko diintegrasikeun, urang bakal mariksa deui varian produk sareng harga harga.

LANGKAH 3: SUMBER JEUNG PROSURURI

● Sakali anjeun mastikeun varian sareng tawaran produk, kami bakal ngatur pameseran anjeun pikeun anjeun. FulfillPanda salawasna mendakan cara pikeun nyarengan harga sareng kualitas babarengan. Staf kami unggul dina ngasilkeun barang-barang berkualitas tinggi kalayan harga anu paling kompetitif. Urang tiasa mésér langsung ti pabrik, nurunkeun harga urang 5-10% dibandingkeun AliExpress! Kusabab volume penanganan sadidinten kami, kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun volume mésér kami, nurunkeun pengeluaran anjeun.
● Saterasna, kusabab sadayana dikirimkeun, teu kedah aya inventaris dina tangan. Urang bakal tanggel waler ngalacak inventaris anjeun, ngatur deui, sareng ngolahna.

Léngkah 4: PEMERIKSAAN

● Nalika panyadia nganteurkeun barang anu dibeli ka gudang urang, kami mastikeun masing-masing pikeun mastikeun yén éta cocog sareng standar produk sareng fungsina leres. Kusabab urang ngahargaan bisnis anjeun saolah-olah éta milik urang, urang nyandak kapuasan pelanggan sareng ngahargaan pisan.

Léngkah 5: LAYANAN PENGIRIMAN & SELEPAS-JUAL

● Kami tiasa ngirim barang anjeun dimana waé di dunya nganggo pangiriman Jalur Swasta CEPAT kami atanapi operator anu sanés. Kami ogé tiasa nyetak logo perusahaan anjeun dina kotak sareng bungkusan, ogé nyayogikeun kartu nama.
● Anjeun tiasa ngalacak pesen anjeun online sareng nuturkeun sareng kami upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan pangiriman.

Léngkah 6: PEMBAYARAN

● Payoneer, Transferwise, Transfer Kawat sareng pilihan pamayaran sanés sayogi.

Léngkah 7: Bagikeun Perbarui

● Anjeun bakal ngagaduhan Dashboard Ringkesan sareng Akunting dimana anjeun tiasa ngalacak sadayana; anjeun teu kedah ngarobih atanapi ngarobih naon waé dina lambaran ieu - tinggal nuturkeun. Sadaya inpormasi ngeunaan pesenan, akuntansi sareng arus kas diénggalan langsung & otomatis kana lambaran Google otomatis anu dibagi. Upami anjeun gaduh patarosan, urang jaga Line Skype kami kabuka.