FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon FulfillPanda nangtung pikeun?

Kami Alternatipna AliExpress dropshipping, nawiskeun jasa pengiriman barang serelek, ngajantenkeun dropshipping saderhana sareng gampang pikeun sadaya dropshippers.

Kaseueuran anu ngajual Shopify museur kana ragam umum atanapi khusus, ieu kumaha urang ngartos palanggan urang.
Kami nargétkeun ngabantosan palanggan janten unicom Ecological.

Naha anjeun tiasa kéngingkeun barang-barang ti Cina?

Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun barang-barang berkualitas tinggi ti Cina anu anjeun badé jual kalayan harga anu langkung handap. Upami upami kami henteu mendakan produkna, kami bakal langsung ngabéjaan sareng nyayogikeun anjeun barang anu sami.

Dupi anjeun nempatkeun stiker nganggo logo toko kami pikeun unggal bungkus?

Leres, anjeun gaduh pilihan pikeun ngalakukeun logo mérek / brosur / kartu bisnis atanapi bungkus khusus sareng kami.

Naha anjeun tiasa ngadamel gambar produk?

Leres, urang tiasa ngadamel gambar profesional produk anjeun kalayan harga anu terjangkau. Di sagigireun éta, urang ogé tiasa ngadamel pidéo pikeun produk anjeun.

Sabaraha lami kirimanna?

Butuh 5-15 dinten kanggo pangiriman ka AS / EU / AU / CA / JP / NZ sareng 15-30 dinten ka nagara-nagara sanés.

Dupi abdi tiasa mesen dina jumlah ageung atanapi produk tunggal?

Urang seuseueurna ngadamel pesenan masal, sareng urang ogé tiasa ngadamel hiji produk tapi gumantung kana jumlah na.

Saha anu ngalakukeun daptar produk, anjeun atanapi kuring?

Anjeun ahli anu ngalakukeun daptar dina halaman wéb anjeun.

Naha anjeun harga per order atanapi per paket dikirim?

Harga per pakét dikirim (per SKU).

Kumaha jasa anjeun béda ti AliExpress?

Kami merek pakét anjeun sareng ngahémat anjeun seueur waktos. Harga kami langkung handap tina Aliexpress. Kalayan kami, anjeun henteu kedah ngadamel nanaon. Ngan pokuskeun kana pamasaran anjeun.

Naha anjeun nawiskeun jasa Amazon FBA?

Leres, kami bakal nyarankeun pasangan kami di Amazon FBA, agén sumber terbaik di Cina. FulfillPanda bakal ngabantosan anjeun pikeun ngatur sadayana anu aya hubunganana sareng produk Amazon FBA sareng Enquiries.

Dimana anjeun ayana?

Kantor kami di Cina perenahna di No 158 Kaiyuan Road, Jiangbei, Ningbo, ZheJiang, China 315033

Hoyong damel sareng urang?