Inspeksi Inpormasi Dropshipping

Dropshipping--Inventory-Inspection

Salah sahiji agén dropshipping manpaat anu disayogikeun ka anu gaduh toko dropshipping nyaéta pamariksaan inventaris gratis.

Pamariksaan produk mangrupikeun padika pikeun mastikeun yén produk nyumponan standar sareng saratna. Prosés pamariksaan produk utamina paduli sareng mariksa penampilan produk, struktur, sareng fungsionalitas dasarna, sareng biasana dilaksanakeun di pabrik tempat produk anjeun diproduksi.

Sateuacan ngirim inventarisasi ageung ka gudang kami, tim penjualan kami di Fulfill Panda mastikeun yén pabrik anu nyayogikeun ngirimkeun gambar produk pikeun kami.

Prosés pamariksaan inventarisasi dimimitian sakali inventarisasi massal anu lebet dipesen tina nyayogikeun inventaris dugi.

Naon anu lumangsung dina Inpéksi Invensi?

  • Petugas inventaris mariksa inventaris anu dikirim ku panyadia nalika prosés ieu. Anjeunna nyeken bungkus sareng muka unggal-unggal pikeun mastikeun yén jumlah barang dina unggal kotak cocog sareng urutan pameseran.
  • Anjeunna ogé tés pikeun ningali naha poto produk cocog sareng barangna anu dikintunkeun.
  • Naha beuratna saluyu sareng spésifikasi produk? Upami beurat anu saleresna tina produk benten sareng syarat produk anu disayogikeun ku pemasok, sistem na bakal dirobih.
  • Naha aya anu leungit? Naon waé varian, boh kakirangan atanapi kaleuleuwihan inventories anu datang dilaporkeun deui ka supplier pikeun patuh.
  • Naha aya buktina aya masalah? Ieu lumaku khusus pikeun barang anu sanés umum sapertos batré anu dioperasikeun atanapi barang éléktronik. Pamariksaan acak dilakukeun pikeun mariksa naha éta ogé fungsina ogé dimaksad.
  • Kumaha kaayaan bungkusan luarna?

Dugi ka bungkusan produk sareng bundling, sadaya tugas ieu réngsé dina tahap inspeksi inventarisasi.

NAHA NGISI PANDA?

Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun barang anu pangsaéna pikeun perusahaan E-commerce anjeun anu berkembang kusabab bisnis anjeun bisnis urang.

Kami moal ngantep pelanggan anjeun turun. Saterasna, urang sacara serius nyandak tanggung jawab kana pesenan ti mitra.

Anjeun tiasa ngandelkeun kami!

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi!