Ngalangkungan

Di FulfilPanda, pamenuhan crowdfunding kami dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun pangiriman sareng ngolah hadiah backer pikeun kampanye crowdfunded di Indiegogo, Kickstarter, sareng sajabina. Gancang, gampang, terjangkau, sareng merenah.

Dina jasa minuhan crowdfunding kami:

● Nyayogikeun anjeun harga sareng perkiraan biaya pengiriman.
● Kirimkeun barang anjeun ka gudang di Cina atanapi Amérika Serikat
● Bungkus sareng kirimkeun pesen anjeun. Anjeun tiasa milih operator naon waé anu anjeun pikahoyong sapertos DHL, FedEx, UPS, USPS, China EMS, sareng seueur deui.
● Nyayogikeun anjeun nomer pelacak, janten anjeun tiasa ngalacak pesenan anjeun.
● Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé anjeun butuhkeun. Ngobrol kami bebas!

Jasa minuhan Crowdfunding

Jasa kami didieu di FulfilPanda ngahususkeun kana hadiah backer sareng dina minuhan pesenan pikeun kampanye crowdfunded liwat Indiegogo, Kickstarter, sareng platform crowdfunding sanés. Kalayan tim kami anu dipercaya, kami bakal ngatur manajemén inventarisasi, bungkus, nyokot, sareng ngintunkeun produk anjeun anu dibiayaan online. Kami ogé ngagaduhan sumber daya anu bakal ngerjakeun tugas kalayan cemerlang sareng hadé henteu masalah jumlah, ukuran, atanapi bentuk produk anu diperyogikeun kanggo dipulut, dipak, sareng dikintun sakaligus.
 
Salajengna, dina jasa crowdfunding kami, kami pusatkeun jasa kami sacara rinci pikeun persis nyayogikeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun minuhan panyokong kampanye anjeun sareng paréntah kalayan suksés.

Naon Urang Laksanakeun

Ngahasilkeun pangiriman pangiriman sareng pengolahan pikeun kampanye crowdfunded di Indiegogo, Kickstarter, sareng saterasna gancang, gampang, terjangkau, sareng merenah nyaéta tujuan kami dina jasa ieu.

Solusi Pangiriman Terjangkau sareng Fleksibel

Pangiriman anu mampu sareng fleksibel anu masihan nilai pangsaéna pikeun artos anjeun nyaéta tawaran kami pikeun anjeun. Kami ngagaduhan seueur pilihan pengiriman tina anu paling lambat sareng paling murah dugi ka panggancangna sareng paling dipercaya. Kami ogé nawiskeun solusi pengiriman barang anu dipersonalisasi,gumantung kana kabutuhan anggaran anjeun. Ku kituna, anjeun kéngingkeun kendali lengkep pikeun biaya pengiriman.

Naha anjeun ngirimkeun 100 produk atanapi 10.000 produk, anjeun tiasa salawasna ngamangpaatkeun pilihan pangiriman anu terjangkau sareng diskon kami. Luhureun sadaya, anjeun ogé ngagaduhan perdamaian anu diperyogikeun yén panyokong atanapi produk bakal dikirimkeun dina waktos sareng dina kaayaan anu saé. Pangiriman gancang sareng dipercaya kami dijamin masihan 100% kepuasan pelanggan.

Jasa dipercaya jeung alus teuing

Salaku tambahan, urang ngartos yén prosés minuhan hadiah mangrupikeun bagian anu paling setrés dina unggal kampanye crowdfunding. Para ahli anu dipercaya sareng tim dukungan khusus kami bakal sayogi pikeun ngabantosan, ngadukung, sareng nyayogikeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun mastikeun yén prosés minuhan crowdfunding janten lancar sareng henteu repot. Anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun jasa minuhan crowdfunding anu dipercaya jeung alus pisan.

Ngungkit Kaahlian Urang sareng Ayana Global
Nyayogikeun pangalaman anu lancar sareng positip pikeun patukang tonggong kampanye crowdfunding anjeun mastikeun yén aranjeunna resep ngadukung anjeun usaha eCommerce atanapi crowdfunding anu bakal datang. Sisi logistik tina paking, metik, sareng pengiriman mangrupikeun bagian anu paling penting dina prosés reward backer.

Ngamangpaatkeun kaparigelan urang sareng ayana global pikeun mastikeun yén panyokong anjeun ganjaran sareng pangaturan urutan janten suksés urang. Anjeun tiasa teras ngamangpaatkeun fasilitas anu langkung caket kana pusat pabrik anjeun di Asia atanapi anu langkung caket kana panyokong anjeun sareng konsumén di Amérika Serikat.

Hubungi Kami Dinten!

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan jasa minuhan crowdfunding kami, ngahubungan kami dinten ayeuna di FulfilPanda. Kami ahli dinametik, ngepak, sareng ngintunkeun hadiah backer sareng produk tina ukuran sareng bentuk anu béda. Jasa jasa kami gancang, lengkep, sareng dipercaya pisan. Tim khusus kami bakal sayogi nyarios sareng anjeun sareng nyayogikeun waleran anu cocog pikeun patarosan anjeun sareng masalah. Nalika ngeunaan pananganan aspek logistik tina kampanye crowdfunding anjeun, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun jasa anu luar biasa sareng teu aya tandinganna.