Cina Sumber

Di FulfilPanda, konci kami fokus kana mastikeun yén jalma-jalma anu ngatur sumber kami, produksi, kiriman, sareng minuhan sakumaha éfisiénna. Ngaliwatan koneksi global, urang bakal tiasa ngabantosan anjeun milarian, milih sareng ngatur pemasok pikeun nyandak produk anjeun ka pasar.

Prosés Sourcing ti Cina

Nyuhungkeun Quote

Sahenteuna tilu tanda petik tinulis tinulis tina panyadia anu béda bakal disayogikeun ka anjeun. Penyimpangan dimensi, bérés watesan / implikasi, alternatif anu sami sareng bahan doméstik, sareng sajabana bakal dijelaskeun.

Prosés Produksi

Nalika produksi dimimitian, urang ngalakukeun pamariksaan dina prosés pikeun nekenkeun sareng mastikeun paningkatan maka urutanna bakal ditempatkeun dina nami anjeun ka perusahaan nalika ngalamar istilah sareng kaayaan.

Kontrol Kualitas

Sakabéh urutan bakal diawaskeun salami prosés sareng bakal mariksa barang anjeun sateuacan kiriman pikeun mastikeun yén éta dina urutan anu sampurna.

Dikirimkeun di Lokasi anjeun

Kami bakal nanganan logistik pikeun anjeun naha anjeun resep barang anjeun bakal dikirimkeun ka Amazon Warehouse, Shopify, atanapi panto anjeun. Ngan dina waktosna nalika anjeun peryogi, barangna sumping.

Kami Sadia

Upami anjeun hoyong dipasihan waleran kana patarosan anjeun, anjeun tiasa ngahontal kami iraha. Mudah-mudahan éta janten perkawis kabutuhan anjeun, kami tetep resep komunikasi sareng anjeun pikeun ngawangun kamitraan anu saé.

Ngahiji sareng Kami

Di dieu di FulfilPanda, kami ngahargaan anjeun.