Tentang Kami

FULFILLPANDA mangrupikeun kelompok jalma anu teu jelas sareng épisién.

Diadegkeun dina 2016, Fulfillpanda parantos fokus kana nyayogikeun propésional,

jasa kualitas luhur sareng dipercaya pikeun ngawujudkeun kabutuhan klien anu kantos tumuh.

Kami ngarah panyadia jasa Dropshipping, Cina Sourcing, Gudang Minuhan,

Amazon FBA Services, Jasa minuhan Crowdfunding.

Berorientasi kana detil, kami yakin bakal ngagedékeun bisnis anjeun ka tingkat salajengna. Kami ogé nyayogikeun langkung seueur jasa kalebet Branding, 

Jasa Fotografi sareng Pamasaran Pidéo.

Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun sareng ningkatkeun usaha anjeun. 

Ladenan Dropshipping Pamungkas anu Bakal Skala Usaha anjeun ka Bulan!

Jasa Minuhan Cina sareng Agén Dropshipping.

vsd
ab-(2)
ab-(3)
vsd

Kunaon Kami?

★ 5-15 dinten pengiriman barang gancang ngalangkungan sababaraha jalur pribadi.

★ 7 dinten repot-gratis sareng kabijakan pengembalian dana.

★ Kantos gudang GRATIS pikeun konsumén kami!

★ Pamariksaan kualitas - Kami mariksa unggal produk sacara saksama sateuacan ngirim.

★ Pengiriman di seluruh dunya ka nagara mana waé di dunya.

★ Bundling - hiji urutan sareng seueur barang bakal dikirim babarengan.

★ Merek- Logo anjeun dina bungkus, brosur, kartu hatur nuhun, kotak khusus sareng seueur deui.

★ produk ruksak? Urang tiasa ngabalikeun duit atanapi ngirim deui gratis.

★ produk salah? Urang bakal ngirimkeun deui gratis atanapi ngabalikeun duit.

★ Leungit dina transit? Kami bakal ngabalikeun duit atanapi ngirim deui gratis

★ Palanggan anjeun hoyong ngasilkeun produk? Henteu masalah!

★ Palanggan tiasa ngintunkeun produk éta deui ka gudang urang pikeun ngabalikeun duit atanapi nyéépkeun deui.

★ komunikasi Gampang sareng réspon langsung ngalangkungan Skype!

★ jasa fotografi Produk - Kéngingkeun poto / pidéo profesional pikeun produk anjeun.

tetr
grg
fw
we
dv
rwe
v
wf

Di pikahareupeun, perusahaan bakal teraskeun maén lengkep pikeun kaunggulan nyalira, teras-terasan nuturkeun prinsip "ngarah élmu sareng téknologi, ngaladénan pasar, ngarawat jalma anu integritas sareng ngudag kasampurnaan" sareng filosofi perusahaan tina "produk nyaéta jalma ", teras-terasan ngalaksanakeun inovasi téhnologis, inovasi alat, inovasi jasa sareng inovasi metode manajemén, sareng teras-terasan ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup. Ngaliwatan inovasi pikeun terus ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup, sareng gancang nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé, harga murah nyaéta ngudag tujuan urang.