palayanan

  • Free Quotation
    Quotation Gratis
    Anjeun bakal ditunjuk wawakil palanggan propésional saatos Permintaan anjeun pikeun cutatan Gratis dikintunkeun, Anjeun diharepkeun nampi cutatan gratis dina 24 Jam.
  • Quality Inspection
    Pamariksaan Kualitas
    Kami mariksa sadaya produk anjeun sateuacan dikirim. Upami aya masalah kualitas, urang bernegosiasi sareng pemasok atas nami anjeun, Kami bakal damel sareng pabrik pikeun ngalereskeun masalah sateuacan produk angkat ti Cina.
  • Delivered To Your Doorstep
    Dihaturkeun kana panto panto anjeun
    Saatos pamariksaan produk, kami bakal ngatur kiriman ti Cina ka tujuan anjeun. Naha anjeun hoyong barangna dikirimkeun ka gudang Amazon anjeun, Shopify atanapi panto panto, kami bakal ngatur logistik pikeun anjeun.

tentang Kami

★ 5-15 dinten pengiriman barang gancang ngalangkungan sababaraha jalur pribadi.

★ 7 dinten repot-gratis sareng kabijakan pengembalian dana.

★ Kantos gudang GRATIS pikeun konsumén kami!

★ Pamariksaan kualitas - Kami mariksa unggal produk sacara saksama sateuacan ngirim.

★ Pengiriman di seluruh dunya ka nagara mana waé di dunya.

★ Bundling - hiji urutan sareng seueur barang bakal dikirim babarengan.

★ Merek- Logo anjeun dina bungkus, brosur, kartu hatur nuhun, kotak khusus sareng seueur deui.

tingali langkung
  • 300+

    Klién
  • 200+

    Nagara Dihaturkeun
  • 100000+

    Bungkusan Dihaturkeun
  • 5+

    Pangalaman taun

PLATFORM

  • pic1
  • pic2_1
  • 3
  • pic4

Penjualan Penjualan Kami Badé Bales Panarosan Anjeun dina 24 Jam.

QUOTE GRATIS AYEUNA!